Rreth Nesh

Me çmimet më konkuruese në treg. Ju mirëpresim pranë zyrave tona.
Zgjidh drejtimin e duhur dhe garanto suksesin tënd

Rreth Nesh

Me çmimet më konkuruese në treg. Ju mirëpresim pranë zyrave tona.
Zgjidh drejtimin e duhur dhe garanto suksesin tënd

Cilësinë dhe Garancinë e gjeni tek ne

Autoshkolla Cena

Autoshkolla Cena ofron kursin e përgatitjes për drejtues automjeti me kushtet më moderne për zhvillimin e teorisë dhe praktikës.
Gjatë këtyre viteve eksperiencë janë përgatitur me sukses kursantë, të cilët jane pajisur me leje drejtimi duke u trajnuar nga instruktorët tanë dhe kanë kaluar me sukses provimin e teorisë dhe praktikës.

Mësimin e teorisë e japin inxhinierë me eksperiencë dhe të përkushtuar, me qëllimin që kursantët të marrin njohuritë e nevojshme, për t’u aftësuar për drejtimin e mjeteve dhe për të njohur tabelat e qarkullimit rrugor, te cilat të orientojnë në të gjitha rrugët brenda dhe jashtë vendit. Ne ju ofrojmë një ambient dinjitoz dhe komod për të ndjekur leksionet e teorisë. Me pajisjet më moderne kompjuterike, programe të përparuara dhe sisteme të dixhitalizuara. Çdo kursant ka kompjuter personal nga ku mund të testojë veten në çdo moment dhe në mënyrë të pavarur.

Cilësinë dhe Garancinë e gjeni tek ne

Autoshkolla Cena

Autoshkolla Cena ofron kursin e përgatitjes për drejtues automjeti me kushtet më moderne për zhvillimin e teorisë dhe praktikës.
Gjatë këtyre viteve eksperiencë janë përgatitur me sukses kursantë, të cilët jane pajisur me leje drejtimi duke u trajnuar nga instruktorët tanë dhe kanë kaluar me sukses provimin e teorisë dhe praktikës.

Mësimin e teorisë e japin inxhinierë me eksperiencë dhe të përkushtuar, me qëllimin që kursantët të marrin njohuritë e nevojshme, për t’u aftësuar për drejtimin e mjeteve dhe për të njohur tabelat e qarkullimit rrugor, te cilat të orientojnë në të gjitha rrugët brenda dhe jashtë vendit. Ne ju ofrojmë një ambient dinjitoz dhe komod për të ndjekur leksionet e teorisë. Me pajisjet më moderne kompjuterike, programe të përparuara dhe sisteme të dixhitalizuara. Çdo kursant ka kompjuter personal nga ku mund të testojë veten në çdo moment dhe në mënyrë të pavarur.

Cilësinë dhe Garancinë e gjeni tek ne

Autoshkolla
Cena

Autoshkolla Cena ofron kursin e përgatitjes për drejtues automjeti me kushtet më moderne për zhvillimin e teorisë dhe praktikës.

Gjatë këtyre viteve eksperiencë janë përgatitur me sukses kursantë, të cilët jane pajisur me leje drejtimi duke u trajnuar nga instruktorët tanë dhe kanë kaluar me sukses provimin e teorisë dhe praktikës.

Mësimin e teorisë e japin inxhinierë me eksperiencë dhe të përkushtuar, me qëllimin që kursantët të marrin njohuritë e nevojshme, për t’u aftësuar për drejtimin e mjeteve dhe për të njohur tabelat e qarkullimit rrugor, te cilat të orientojnë në të gjitha rrugët brenda dhe jashtë vendit. Ne ju ofrojmë një ambient dinjitoz dhe komod për të ndjekur leksionet e teorisë. Me pajisjet më moderne kompjuterike, programe të përparuara dhe sisteme të dixhitalizuara. Çdo kursant ka kompjuter personal nga ku mund të testojë veten në çdo moment dhe në mënyrë të pavarur.

Praktika nga instruktorë me eksperiencë dhe profesionalizëm i ka mësuar kursantët si të drejtojnë mjetin me siguri dhe pa krijuar rrezik për vete dhe për drejtuesit e tjerë apo përdoruesit e rruges.

Autoshkolla Cena aftëson drejtuesit e mjeteve për t’u pajisur me leje drejtimi të kategorive të ndryshme, dhe kursi i praktikës bëhet me makina bashkëkohore të reja dhe komode.

Ne kemi përgatitur në vite shume kursantë, të cilët i kanë kaluar testet me shumë sukses. Ne ju ofrojmë një ambient dinjitoz dhe komod për të ndjekur leksionet e teorisë.

Orari i autoshkollës është nga e hëna në të premte nga ora 08:00 – 20:00 dhe të shtunën nga ora 08:00 – 16:00. Mësimi teorisë jepet në grupe dhe në orare të përshtatshme për secilin kursant. 

Dokumentat që duhen për rregjistrimin në autoshkollë

Praktika nga instruktorë me eksperiencë dhe profesionalizëm i ka mësuar kursantët si të drejtojnë mjetin me siguri dhe pa krijuar rrezik për vete dhe për drejtuesit e tjerë apo përdoruesit e rruges.

Autoshkolla Cena aftëson drejtuesit e mjeteve për t’u pajisur me leje drejtimi të kategorive të ndryshme, dhe kursi i praktikës bëhet me makina bashkëkohore të reja dhe komode.

Ne kemi përgatitur në vite shume kursantë, të cilët i kanë kaluar testet me shumë sukses. Ne ju ofrojmë një ambient dinjitoz dhe komod për të ndjekur leksionet e teorisë.

Orari i autoshkollës është nga e hëna në të premte nga ora 08:00 – 20:00 dhe të shtunën nga ora 08:00 – 16:00. Mësimi teorisë jepet në grupe dhe në orare të përshtatshme për secilin kursant. 

Praktika nga instruktorë me eksperiencë dhe profesionalizëm i ka mësuar kursantët si të drejtojnë mjetin me siguri dhe pa krijuar rrezik për vete dhe për drejtuesit e tjerë apo përdoruesit e rruges.

Autoshkolla Cena aftëson drejtuesit e mjeteve për t’u pajisur me leje drejtimi të kategorive të ndryshme, dhe kursi i praktikës bëhet me makina bashkëkohore të reja dhe komode.

Ne kemi përgatitur në vite shume kursantë, të cilët i kanë kaluar testet me shumë sukses. Ne ju ofrojmë një ambient dinjitoz dhe komod për të ndjekur leksionet e teorisë.

Orari i autoshkollës është nga e hëna në të premte nga ora 08:00 – 20:00 dhe të shtunën nga ora 08:00 – 16:00. Mësimi teorisë jepet në grupe dhe në orare të përshtatshme për secilin kursant. 

Dokumentat që duhen për rregjistrimin në autoshkollë

MISIONI

Ofrimi i një niveli sa më të lartë dhe bashkëkohor në përgatitjen e kursantëve nga instruktorët tanë për drejtimin e mjetit në një kohë rekord.

VIZIONI

Praktikat më të mira, metoda mësimdhënie dhe materiale mësimore që ndihmojnë kursantët në përmirësimin e drejtimit të mjetit.

VLERAT

Të bazuar gjithmonë në përpikmërinë e shërbimit që ofrojmë, kemi arritur që të jemi një nga autoshkollat më të mira në vendin tonë.

Avantazhet në Autoshkollën Cena

Me një staf të kualifikuar dhe me mundësi zgjedhje të mjeteve tona bëhu një drejtues në kohë rekord.

0 %

Kursantë të kënaqur

0 +

Instruktorë të kualifikuar

0 +

Automjete

0 +

Vite në treg

Avantazhet në Autoshkollën Cena

Me një staf të kualifikuar dhe me mundësi zgjedhje të mjeteve tona bëhu një drejtues në kohë rekord.

0 %

Kursantë të kënaqur

0 +

Instruktorë të kualifikuar

0 +

Automjete

0 +

Vite në treg

Avantazhet në Autoshkollën Cena

Me një staf të kualifikuar dhe me mundësi zgjedhje të mjeteve tona bëhu një drejtues në kohë rekord.

0 %

Kursantë të kënaqur

0 +

Instruktorë të kualifikuar

0 +

Vite në treg

0 +

Automjete

Ambjentet dhe Automjetet

Autoshkolla Cena, ju fton të zhvilloni kursin e përgatitjes teorike në ambjentet komode të klasës që gjendet në Don Bosko.
Klasa është plotësisht e pajisur sipas standarteve të përcaktuara ligjore. Ambjentet janë lehtësisht të aksesueshme në çdo kohë.
Autoshkolla Cena vë në dispozicion të kursantëve automjete te viteve te fundit të përshtatura dhe çertifikuara për zhvillimin e kursit të praktikës.

Previous
Next

Ambjentet dhe Automjetet

Autoshkolla Cena, ju fton të zhvilloni kursin e përgatitjes teorike në ambjentet komode të klasës që gjendet në Don Bosko.
Klasa është plotësisht e pajisur sipas standarteve të përcaktuara ligjore. Ambjentet janë lehtësisht të aksesueshme në çdo kohë.
Autoshkolla Cena vë në dispozicion të kursantëve automjete te viteve te fundit të përshtatura dhe çertifikuara për zhvillimin e kursit të praktikës.

Previous
Next

Ambjentet dhe Automjetet

Autoshkolla Cena, ju fton të zhvilloni kursin e përgatitjes teorike në ambjentet komode të klasës që gjendet në Don Bosko.
Klasa është plotësisht e pajisur sipas standarteve të përcaktuara ligjore. Ambjentet janë lehtësisht të aksesueshme në çdo kohë.
Autoshkolla Cena vë në dispozicion të kursantëve automjete te viteve te fundit të përshtatura dhe çertifikuara për zhvillimin e kursit të praktikës.

Previous
Next