🚘AUTOSHKOLLA CENA🚘

Çfare po pret?
Eja perfito 10% ulje per kursin e patentes teori-praktike. Ofertat me te mira i gjeni tek Autoshkolla Cena. Ju mirepresim prane zyrave tona per regjistrime!
Adresa: “Rr.Don Bosko”, Tirane
☎️ 068 55 66666

.
.
.
.

.
#autoshkollacena #autoshkolla #autoshkolle #driving #cars #drifting #driver #makine #drive #carlifestyle #drivinglicense #drivinglicence

10% Ulje për të gjithë aplikantët për leje drejtimi përgjatë gjithë muajit Maj!
🚘Nxito të regjistrohesh edhe ti!

Adresa:
📍Rr.Don Bosko, Tiranë
Për regjistrime apo informacion kontaktoni në:
☎️068 55 66666
Web:www.autoshkollacena.al

Autoshkolla Cena~ “Zgjidh drejtimin e duhur”.

#autoshkollacena#cena#shofer#patente#lejedrejtimi#autoshkolla#kursipatentes#testonjohurite#drivingshool#car#drivertest#goodriver#autoshkollaonline#teoridhepraktikë#profesioniste#ofertëspeciale

🚘 Autoshkolla Cena paraqet një ndihmë të vërtetë për kandidatët që duan të pajisen me një patentë shoferi me përgatitje të plotë në teori-praktikë.

🤔Përse duhet të zgjidhni Autoshkollën Cena??

👉 SHËRBIMI MË I MIRË
Norma e kalueshmërisë 90% për kursantët e pregatitur nga instruktoret tane te perkushtuar dhe me eksperience.

👉 EKSPERIENCA
Autoshkolla Cena ka një eksperincë disa vjeçare e cila është garanci për çdo kursant që dëshiron të pajiset me leje drejtimi.

👉 STAF PROFESIONAL
Instruktorët e teorisë dhe praktikës janë në dispozicion të kursantëve me fleksibilitetin e orareve sipas nevojave të tyre.

👉 AUTOMJETET
Mësimet tona të drejtimit me automjete automatike dhe manuale ju japin aftësi për t'u bërë një shofer më i mirë për jetën.

👉 TEORIA
Për të lehtësuar përgatitjen e kursantëve, Autoshkolla Cena ju vë në dispozicion pyetësorin teorik për drejtimin e mjeteve rrugore.

Adresa:
📍Rr.Don Bosko, Tiranë
Kontakt:
☎️068 55 66666

Autoshkolla Cena~ “Zgjidh drejtimin e duhur”.

#autoshkollacena#cena#shofer#patente#lejedrejtimi#autoshkolla#kursipatentes#testonjohurite#drivingshool#car#drivertest#goodriver#autoshkollaonline#teoridhepraktikë#profesioniste

Testojmë njohuritë:
Cila është radha e kalimit të automjeteve në kryqëzim???

Komentoni përgjigjen tuaj.⬇️

Adresa:
📍Rr.Don Bosko, Tiranë
Kontakt:
☎️068 55 66666

Autoshkolla Cena~ “Zgjidh drejtimin e duhur”.

#autoshkollacena#cena#shofer#patente#lejedrejtimi#autoshkolla#kursipatentes#testonjohurite

Autoshkolla Cena Website!
Formularin e aplikimit për leje drejtimi mund ta plotësoni edhe online direkt nga website jonë : www.autoshkollacena.al

Na ndiqni në website për një sërë informacionesh të tjera. 😇

Ne ju ofrojme kursin e patentes per te gjitha kategorite e automjeteve, me nje staf te kualifikuar dhe makina te bera nga fabrika posacerisht per autoshkollen, ofrojme kursin e patentes per makina manuale dhe automatike.
Ju mirepresim!😊

Kontakt:
📲 +355 68 556 6666
📍 Rr.Don Bosko, Tiranë.

.
.
.
#autoshkolla
#driver #drivingschool #patenta #automjet #autoshkolla #shkollaepatentes #autoshkolla #autoshkollacena

‼️Kujdes!
Mos e kalo normën max të shpejtësisë.
ULE SHPEJTËSINË – SHPËTO JETË!
@autoshkollacena#autoshkolla#autoshkollacena#sinjalistike#kodirrugor#patenta#teori#praktike#car#drivinglessons#sportcar#drivecarfully

🎊Gëzuar Pashkët nga Autoshkolla Cena!

Kur ke patentë dhe viziton vendet që dëshiron! 😇

Autoshkolla Cena~ “Zgjidh drejtimin e duhur”.

#autoshkollacena#cena#shofer#patente#lejedrejtimi#autoshkolla#kursipatentes

Regjistrohu sot dhe bëhu profesionist në drejtimin e automjetit me Autoshkollën Cena!

Ju mirëpresim!😊

Adresa:
📍Rr.Don Bosko, Tiranë
Kontakt:
☎️068 55 66666

Autoshkolla Cena~ “Zgjidh drejtimin e duhur”.

#autoshkollacena#cena#shofer#patente#lejedrejtimi#autoshkolla#kursipatentes

🤔Çfarë mendoni që tregon ky pozicion i Policit Rrugor?
Jepni përgjigjen tuaj në koment.
_____
Adresa: Rruga Don Bosko, Tiranë 📍
Kontakt 📲 068 5566666
.
.
.
#autoshkolla #autoshkollacena#tirane #albania
#drivingschool #drivinglessons #drivinginstructor #drivingtest #driving #learntodrive #drive #drivinglicense

🔝 Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrim për patentë:
📌4 fotografi
📌Karta e Indentitetit- ID
📌Raporti mjekësor
@autoshkollacena
#patenta #patentashqiptare #patent #driving #autoshkolla ##autoshkollacena#autoshkollashqiptare

🤔A i pozicionon sic duhet duart në timon?
Kendi qe formojne krahet kur drejtojme timonin duhet te jete i pershtatshem qe mos te pengoje levizjen e timonit. Disa këshilla për pozicionimin e duarve në timon:
📌Nuk duhet te kryqezohen duart ne timon.
📌Duart nuk duhe te jene shume afer.
📌Duart nuk duhet te jene shume larg.

🤔Si eshte pozicionimi yt i kraheve ne timon?
Komento ⬇️#autoshkolla #autoshkollashqiptare #patenta #patentashqiptare #drivingschool #newdriver #drejtimiimjetit #mjeterrugore #drivingexperience #drivinglessons #timoni #mesomakinen #merrpatenten #dokument #tiranaalbania #tiranapost #tiranacity
#tiraneshqiperi

Nëse je student Autoshkolla Cena ka një super ofertë për ty!
Eja dhe përfito -20% zbritje në lejen e drejtimit.

Adresa:
📍Rr.Don Bosko, Tiranë

Kontakt:
☎️068 55 66666

Autoshkolla Cena~ “Zgjidh drejtimin e duhur”.

Surprizoni të dashurit tuaj me një dhuratë😍!
@autoshkollacena
#autoshkollacena#kursipatentes#patente#autoshkolle#autoshkollenetirane#drivingschool#car#sportcars#drift

Shenjat e lajmërimit.

Autoshkolla Cena🚘
Zgjidhni drejtimin e duhur!
Adresa:Rr.”Don Bosko”, Tirane
☎️ : 068 55 66666

.

.
.
.

#autoshkollacena #autoshkolla #driver #drivingschool #patenta #automjet #drivinglicense #car #cars #drift #driftlife #drifting #driftcar #likeforfollow #likeforlikes #likes #following #auto #automotive #drivingperformance

Faleminderit të gjithëve për komentet pozitive!😇

Autoshkolla Cena🚘
Zgjidhni drejtimin e duhur!
Adresa:Rr.”Don Bosko”, Tirane
☎️ : 068 55 66666

.

.
.
.

#autoshkollacena #autoshkolla #driver #drivingschool #patenta #automjet #drivinglicense #car #cars #drift #driftlife #drifting #driftcar #likeforfollow #likeforlikes #likes #following #auto #automotive #drivingperformance

Clients review!😇 @autoshkollacena

Autoshkolla Cena🚘
Zgjidhni drejtimin e duhur!
Adresa:Rr.”Don Bosko”, Tirane
☎️ : 068 55 66666

.

.
.
.

#autoshkollacena #autoshkolla #driver #drivingschool #patenta #automjet #drivinglicense #car #cars #drift #driftlife #drifting #driftcar #likeforfollow #likeforlikes #likes #following #auto #automotive #drivingperformance#clientsreviews

What our clients say!😊
@autoshkollacena

#clientsreviews#whatourclientsay#autoshkolla#autoshkollacena#autoshkollenetirane#

🚗 📕 Zhvillimi i një ore mësimi teorie në ambjentet tona. Trajnohu me më të mirët! @autoshkollacena#autoshkolla#drive#autoshkollacena#kursipatentes#teoridhepraktikë

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.