Autoshkolla jonë paraqet një ndihmë të vërtetë për kandidatët që duan të pajisen me një patentë shoferi me përgatitje të plotë në teori-praktikë.
Autoshkolla jonë paraqet një ndihmë të vërtetë për kandidatët që duan të pajisen me një patentë shoferi me përgatitje të plotë në teori-praktikë.
CENA

JU MIRËPRESIM

Ju ofrojmë kushtet dhe tarifat më të mira për zhvillimin e kursit të patentës!
Dokumentacioni që duhet për tu rregjistruar ne autoshkollë;

Dokument identifikimi
4 Fotografi, me përmasa 4 x 5 cm
Çertifikatë mjekësore me fotografi
CENA

JU MIRËPRESIM

Ju ofrojmë kushtet dhe tarifat më të mira për zhvillimin e kursit të patentës!
Dokumentacioni që duhet për tu rregjistruar ne autoshkollë;

Dokument identifikimi
4 Fotografi, me përmasa 4 x 5 cm
Çertifikatë mjekësore me fotografi

Tarifat

Ofrojmë lehtësira pagese për të gjithë aplikantët!
Mund të aplikoni online ose të na kontaktoni nëpërmjet formave tona të kontaktit për detaje të tjera.

Kategoria A

Lek 30.000

Kategoria B

Lek 40.000

Kategoria C

Lek 35.000

Kategoria D

Lek 35.000

Tarifat

Ofrojmë lehtësira pagese për të gjithë aplikantët!
Mund të aplikoni online ose të na kontaktoni nëpërmjet formave tona të kontaktit për detaje të tjera.

Kategoria B

Lek 40.000

Kategoria A

Lek 30.000

Kategoria C

Lek 35.000

Kategoria D

Lek 35.000
Emanuel Qokaj
Emanuel Qokaj
2023-05-19
Best in Albania as far as auto quality, offices and pricing. Definitely recommend
Elitjon Metaliaj
Elitjon Metaliaj
2022-07-21
Cilesia shume e mire , instruktori shume profesional edhe i duruar.
Elena Shegani
Elena Shegani
2022-03-20
Profesionalizëm Përkushtim Staf i mbrekullueshëm 😊😊